דלקת קלה בגיד אכילס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

09/03/2002 | 11:54 | מאת: אייל

שלום דוקטור יש לי בעייה בגיד אכילס דלקת קלה ביקרתי אצל האורטופד הוא אמר לי לקחת10כדורי אביטרן -או לקחת תוספי תזונה כדורים על בסיס צימחי msm וברומלין אני כרגע לוקח את הכדורים האלה מה אתה אומר על הכדורים האלה האים זה יכול לעזור לי ועוד דבר אחד היתעייצתי עם כמה שחקני כדורגל הם אמרו לי לשים לפניי שאני הולך לישון כרוב ירוק על מקום פגיעת הדלקצ ואז זה מושך את הדלקת החוצא האים זה נכון אבקש תשובה החלטית ונכונה בתודה מראש אייל

09/03/2002 | 17:24 | מאת: דר' אסא לב-אל

הכדורים שאתה לוקח לא עוזרים לדלקת. עלי כרוב משמשים לעיתים להוריד נפיחות של העור. לגבי דלקת של הגיד - אוכל להגיד לך מה שאני אומר לנכדי - ספר לסבתא

10/03/2002 | 21:45 | מאת: אייל

היי לפי התשובה שלך הכדורים שאורטופד מומחה נתן לי לקחת לא שווים יש לך הוכחות לכך ואים כן תן לי תשובה ברורה יותר מה אני אמור לעשות בקשר לדלקת בגיד אכילס

מנהל פורום אורתופדיה