קרסול ניתוח ..לקיבוע

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

09/03/2002 | 08:03 | מאת: רפי אביסרור

רגל ימין נשברה לפני שנתיים לאחר כל הטיפולים ותרופות עדיין קיימת הגבלת תנועה קשה וכן כאבים חזקים מתמשכים מאז כמוצא אחרון הומלץ לעבור ניתוח לקיבוע הקרסול שאלתי היא מהו הניתוח ומהם הסיכויים להצלחתו והפסקת הכאב וכן האם יש קשר בין הליכה בצליעה ממושכת לבין פריצת דיסק בגב תחתון

09/03/2002 | 17:21 | מאת: דר' אסא לב-אל

בניתוח האיחוי מסירים מן העצמות השותפותבמפרק ובמיוחד מעצם השוקה ועצם התלוס את שכבת הסחוס המפרקי ומצידמים אות ןזו לזו באמצעות ברגים או טכניקה אחרת לפי הנהוג בידיו של המנתח. אין קשר מוכח בין צליעה להתפתחות מחלה של הדיסקוס.

מנהל פורום אורתופדיה