פריקה במפרקי הירך.

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

08/03/2002 | 21:52 | מאת: י.נ.

בתי נולדה עם פריקה בשני מפרקי הירך. שמו לה רצועות והבעיה נפתרה. בגיל שנה בדיוק באנו לבקורת (היא עדיין לא הולכת), עשינו לה צילום רנטגן והאורטופד אמר שהכל תקין ושעלינו לחזור רק בעוד שנה. אך שמעתי מבת דודתי שלבתה אותה בעיה שלכאורה נפתרה , ושלאחר גיל שנה בדקו אותה ופתאם היא זקוקה לניתוח. האם רצוי לחזור לבקורת לפני שתעבור עוד שנה? על מנת שיזהו מוקדם אם תהיה בעיה? אודה על תשובתך בהקדם.

09/03/2002 | 15:05 | מאת: דר' אסא לב-אל

כאשר צילום הרנטגן תקין -משמע שמפרקי הירכיים בנויים היטב. כמובן שעליך להאמין לרופאך שהצילום תקין שאם לא כן, ואינךם מאמינה אין לך מנוס אלא ללכת ולבקש "דעה שניה"

מנהל פורום אורתופדיה