ברכיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

08/03/2002 | 16:09 | מאת: ניסים ירושלמי

שלום ד"ר אני סובל למעלה מחודש מכאבים מאחורי ברך שמאל ממש בפרק האחורי של הברך הכאבים נובעים אך ורק מפעילות ספורטיבית עליה אני לא יכול לותר (כדורגל) כלומר לאחר מנוחה בת כמה ימים הכאבים נפסקים נבדקתי , בצילום רנטגן לא רואים כלום כנ"ל במיפוי עצמות כמו כן הרופא הבודק טוען שלא מזהים קרע ברצועות מה בכל זאת קורה לי ? תודה מראש מתוסכל מאוד מהפסקת פעילותי הספורטיבית ניסים.

09/03/2002 | 15:03 | מאת: דר' אסא לב-אל

יש מספר סיבות אפשריות לכאב כפי שאתהמ מתאר ואתרובן מגלים בבדיקה ופחות באמצעי עזר כמו מיפוי או צילום רנטגן. פנה שוב לאורתופד או לאורתופד שמתעניין בפגיעות ספורט

מנהל פורום אורתופדיה