השטלת פרק ברך מלאכותי.

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

08/03/2002 | 14:24 | מאת: מיכאל

לאחותי(בת 80) הסובלת משחיקת סחוס בברך רגל שמאל הציעו ניתוח החלפת פרק ברך,בלי לברר העם יש לה בריחת סידן. האם זה בסדר או שהרופא צריך היה לברר את הבעיה הזאת לפני שהציע השטלת פרק ברך מלאכותי.לשעלתי ענה לי שאין צורך בבדיקה כזאת . מודה, אני מאד מודאג בקשר לזה. אבקש תשובה מה שיותר מפורטת.כמובן בגבולות הפשר בפורום זה. אני מודה על תשובה עניינית. מיכאל

09/03/2002 | 15:01 | מאת: דר' אסא לב-אל

אוסטאוארטריטיס ואוסטאופורוזיס אינן הולכות יחד ולכן צדק האורתופד שלך . עם זאת אשה בתשמונים יכול הוצריכה לעשות בדיקות צפיפות עצם לצורך קביעה האם יש סיכון של שברים בעמוד השדרה או עצמות הירך .

מנהל פורום אורתופדיה