מידע על מומחים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

07/03/2002 | 00:14 | מאת: רחלי

שלום ! אבי חולה בסרטן הריאות שאלתי היא: יש לו גרורה ברגל שהתפשטה ומצבה של הרגל לא טוב רציתי מידע על רופאים בארץ או בחו"ל בכל סכום או כל טיפול שיהיה אם יש משהו שאפשר לעשות לפני שיחליטו לכרות לו את הרגל עדיין עוד לא החליטו לכרות . אפילו רשימה של רופאים מומחים בארץ ובחו"ל תעזור אנא עזרו לי במידע בתודה מראש רחלי

רחלי שלום רב. צר לקרוא על סבלו של אביך אך כמדיניות אין אני ממליץ על מומחים מה גם שלא ממש הבנתי היכן בדיוק נמצאית הגרורה . עוד עלי לציין שלא מקובל לכרות גפיים כשיש בהן גרורה סרטנית.

08/03/2002 | 23:27 | מאת: אורלי

נסי אצל הרב אלימלך פירר מבני ברק לבדוק לגבי מומחים -ארגון עזרא למרפא החלמה מהירה

מנהל פורום אורתופדיה