שמות מפרקים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

06/03/2002 | 16:00 | מאת: נמרוד פרימן

אני נמרוד פרימן תלמיד כיתה ז' ואני לומד בבית הספר עירוני ב' במודיעין. שבוע שעבר קיבלתי עבודה במקצוע האנטומיה אותו אנו לומדים בבית הספר לחפש את שמות כל המפרקים בגוף. אך כאשר פניתי למקורות מידע שונים לא מצאתי שום חומר בנושא אודה לך אם תוכל לשלוח לי את שמות המפרקים או שתוכל להפנותי למקור מידע בו אוכל לקבל את המידע הנחוץ לי. בתודה מראש, נמרוד פרימן.

06/03/2002 | 17:32 | מאת: איילת

שלחתי לך מייל מקווה שיעזור קצת

10/03/2002 | 20:50 | מאת: נמרוד פרימן

מודה לך אל המידע שהענקת לי הוא היה לי חיוני מאוד להשלמת העבודה. מקווה שתוכלי לעזור לי בעתיד ולהפך בברכת תודה רבה נמרוד פרימן

06/03/2002 | 22:14 | מאת: דר' אסא לב-אל

כתף,מרפק , מפרק כף היד , מפרקים בין גליליים באצבעות, מפרק ירך ,ברך,קרסול , מפרקי אצבעות הרגליים , מפרקים בין העצמות שבשרש כף היד והעצמות שבשרש כף הרגל. מפרקים בין חוליתיים אחוריים, . י ש כמובן מפרקים רבים נוספים אך אלונקראים על שם העצמות השותפות בהם לדוגמא: מפרק השוקה-שוקית העליון.

10/03/2002 | 20:47 | מאת: נמרוד פרימן

אני מאוד לכם לך אל העזרה שנתת לי המידע שהענקתה לי היה מצויין מקווה שתוכל לעזור לי בעתיד בבעיות נוספות או להפך בברכת תודה רבה נמרוד פרימן

מנהל פורום אורתופדיה