ניתוח בHALLUX VALGUS

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

06/03/2002 | 14:13 | מאת: לריסה

שלום רב! בקרוב אני אמורה לעבור ניתוח בבוהן הייתי רוצה לשמוע על טיפול לפני ואחרי ניתוח , איך להתנהג ובכלל כל משהוא קשור לתקופה לפני ואחרי ניתוח, כמו כן אשמח לקבל חומר לקריאה תודה לריסה

ראשית עליך לשוחח עם המנתח ולשמוע ממנו את תכניתו איזה מן אישפוז ( רגיל ,יום ,יום כירורגי) איזה הרדמה הוא מתכנן האם יזדקק לאמצעי עזר נוספים. מה בדיוק הוא הולך לעשות בניתוח , האם הוא עומד להשתמש באמצעי קיבוע פנימי ואם כן איזה מין , האם יש צורך להוציא את המשתל המשמש לקיבוע . ויש עוד דברים . המסר שאני רוצה להעביר הוא ששאלה כגון זו ששאלת את חייבת לשאול את המנתח לא רק משום החובה המוטלת עליו לספק לך את המידע הזה אלא גם משום העובדה שלכל מנתח השגעונות שלו והשיטות שלו ומה שאני עושה וממליץ לחוליי אינו בהכרח זהה למה שהרופא שלך עושה.

מנהל פורום אורתופדיה