זריקה בכף רגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

06/03/2002 | 09:41 | מאת: המודאגת

בקר טוב לך ד"ר אסא רציתי לספר לך שאתמול הרופא (מומחה לכף הרגל) הזריק לי קורטיזון לכף הרגל לאחר שהוא בדק ומצא שיש לי בעיה עם העצבים ברגל. (מורטון נוירומה). ברצוני לשאול אותך תוך כמה זמן ניתן לחוש בשינוי בעקבות ההזרקה ? ומה התועלת האמיתית שלה? והאם היא יכולה לתת מענה לבעיה ממנה אני סובלת? והאם טווח הפעילות שלה הוא ארוך.? תודה ושיהיה לך יום טוב.

במידה שיחד עם הקורטיזון הוזרק גם חומר שלהרדמה מקומית חשים בהבדל מיד אם כי לזמן של שעה שעתיים. השפעת הסטרואידים באה לידיביטוי תוך מספר ימים. לאחר הזריקה יש לנקוט באמצעים למנוע השנות הבעיה על ידי מדרס עם פד מטהטרסלי. עם זאת הבעיה יכולה להתעורר שוב כעבור מספר שבועות עד חדשים.

מנהל פורום אורתופדיה