שאלה חשובה מאוד על אנמיה!!!

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

05/03/2002 | 20:24 | מאת: חיים

שלום אני כרגע מבצע עבודת מחקר על האנמיה השאלה העיקרית שלי היא : האם יש קשר בין מחלת האנמיה להתפתחות פיולוגית של גוף האדם?!?! אם כן אז מה הוא הקשר? שלה זאת ממש חשובה לי לדעת למי שעונה לי אני ממש ממש מודה לו!!! המון המון תודה.....

05/03/2002 | 21:48 | מאת: דר' אסא לב-אל

חיים שלום רב למרות ששאלתך' אין לה מה לעשות בפורום העוסק באורתופדיה אני -כרופא - מרשה לעצמי להצביע על פירכה בעצם השאלה. מחלה מעצם הגדרתה היא חריגה מתהליכים פיסיולוגיים (נורמליים) ולכן אמירתך אינא אלא אוקסימורון.

מנהל פורום אורתופדיה