כאבים בכף הרגל ושינוי צורה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

05/03/2002 | 12:31 | מאת: אילה

אני בת 26 ובזמן האחרון חל אצלי שינוי בכף הרגל - העצם שליג הזרת בולטת החוצה, כלומר כאילו והרגל התרחבה לי. זה נורא לא יפה אסטתית וגם לא נוח בנעליים שהפכו פתאום צרות. בנוסף לכך יש לי כאבים חלשים בכף הרגל ( אותה אחת) באזור החיצוני שלה. מה עושים??

05/03/2002 | 22:00 | מאת: דר' אסא לב-אל

נראה לי כי לקית במה שנקרא : Bunionette . הפתרון ימצא בהרחבת הנעל או בהצרת הרגל . חשוב כמובן שהפתרון יוצא על ידי רופא שיבדוק את רגלך ויגלה מהם הגורמים שסייעו להביאך הלום ומה אפשר לעשות בכדי למנוע החמרה או הישנות אחר הניתוח - אם תבחרי לעבור אותו.

מנהל פורום אורתופדיה