ראש הרדיוס - פרטים חסרים משאלה קודמת...

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

18/06/2000 | 22:03 | מאת: מירב

ההגדרה - malunion עם מגבלות בתנועה extension -20 external rotation -40 האם אלו שינויים ניווניים, או שמא מדובר ב"תיקון" של איחוי לקוי?

אהא זה משנה קצת את התמונה ומעלה שאלה נוספת האם השבר היה בראש הרדיוס או בצוארו. שכםאם היה שבר בראש הרדיוס לא ניתן לתקן את מעמד רסיסי השבר, מה שאין כן אם השבר נמוך יותר.

20/06/2000 | 15:17 | מאת: מירב

מאחר ויכולתי לפענח צילומי רנטגן אינה ראויה לציון כלשהו, אין לי מנוס מלהסתמך על הגדרת רופא: s/post fracture of lt. Radial Head Malunion. אין לי פרטים נוספים לגבי מיקומו המדויק של השבר מהי משמעות תיקון מעמד רסיסי השבר ומהו התהליך הנקרא Excision of lt. Radial Head?

מנהל פורום אורתופדיה