שברי צוואר הירך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

27/01/2000 | 20:00 | מאת: תמי פישר

ד"ר למדן שלום רב ! מבקש אני ממך בדחיפות המירבי את מירב המידע על ניתוח בצוואר הירך בעזרת AUSTIN MOORE בתודה מראש תמי פישר פיזיותרפיסטית מנואלית .

שלום תמי, הרשי לי להפנות אותן לכתבה באתר זה בנושא שברי צואר הירך. ספציפית, אוסטין מור הינה תותבת להחלפת צואר הירך אשר מיוצרת כיום על ידי חברת Howmedica. זוהי אחת התותבות שבשימוש ארוך ביותר (מאז שנות החמישים המוקדמות!), ולשימושים מסויימים באוכלוסיה המבוגרת בעלת רמת פעילות נמוכה יחסית הינה מוצלחת. התותבת מיוצרת כיום מסגסוגת ויטליום והינה מסוג התותבות שהינן ללא תנועה בתוך התותבת. קיימות תותבות חדשות ומתקדמות יותר מבחינת עיצוב וחומרים אך כאמור, לצרכים מסויימים זוהי תותבת טובה. אם את צריכה פרטים טכניים נוספים אשמח להפנות אותך לספרים המתאימים. בברכה.

מנהל פורום אורתופדיה