השתלת סחוס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

12/06/2000 | 11:04 | מאת: אילנה

שלום! איפה אפשר לעבור בארץ השתלת סחוס?!! (מדובר על פרק הירך, בחיבור שלו לאגן) תודה מראש, אילנה

אילנה שלום רב אין מבצעים השתלת סחוס במפרק הירך . צר לי דר' א. לב-אל

13/06/2000 | 09:20 | מאת: ענת מעודד

שלום ד"ר אסא האם יש חדש בקשר להשתלות בחו"ל

17/08/2000 | 16:46 | מאת: טובה

אילנה שלום, קראתי את השאלה שלך ואני מבינה שאת סובלת מכאבים עקב שחיקת הסחוס. אני רוצה לספר לך על תרופה טבעית בשם "זינקסין" הנמכרת בבתי המרקחת, בפארמים וב-GNC ומומלצת גם ע"י רופאים שנוכחו לדעת ביעילותה. זה עשוי מג'ינג'ר וללא תופעות לוואי ומוכרת בעולם למעלה מ-5 שנים. זה עוזר בבלימת המשך שחיקת הסחוס וכתוצאה מכך בשיכוך הכאב. יש לקחת 1 בוקר ו-1 בערב עם אוכל ושתייה וכבר לאחר מספר שבועות תרגישי בהבדל. בהצלחה, טובה

מנהל פורום אורתופדיה