כאבים חזקים בצלע.מי מטפל?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

19/12/2016 | 06:19 | מאת: נחמן

שלום! אני בן 55, חולה AS. בשנה האחרונה סובל מאוד מכאבים חזקים באיזור הצלע האחרון מצד ימין,מהצד של הגב. במיפוי עצמות יש מוקד קליטה בצלע. ראומטולוג לא יודע איך להתייחס לממצא. האורטופד אמר שזה לא התחום האורטופדיה. רציתי לדעת מי מטפל בתחום הזה והאם יש צורך לבצע צילום רגיל של צלעות כשבמיפוי יש ממצא ברור. בתודה ובברכה, נחמן

AS?? אתרוסקלרוזיס, אנקלוזינג ספונדיליטיס, אאורטיק סטנוזיס? עדיף ט"מ אולי כירורג חזה

מנהל פורום אורתופדיה