ההבדל בין בי"ח ציבורי ואסותא

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

07/06/2016 | 13:56 | מאת: ani

שלום הומלץ לי על ניתוח לתיקון גיד קרוע בכתף, וגם הלוקס ריגידוס בבוהן. בזמן שעבר בין קביעת התור ועד הגעת מועד הניתוח, עשיתי קצת שיעורי בית, ומצאתי כמה אנשים שעברו הניתוחים הללו ומשהו מוזר נתגלה לי, אולי זה מקרי... מי שעבר את הניתוח בבי"ח ממשלתי ציבורי(וחיכה המון זמן..כמוני), ממש לא השתקם וממשיך לסבול מכאבים . לעומת זאת מי שיש לו ביטוח משלים ועשה באסותא, והוסיף לא מעט כסף,(אלפים), "הגיעו הביתה ועשו כלים" כלשונם!!! אני שאין לי ביטוח משלים ואמורה לעבור הניתוחים בבתי חולים ציבוריים...נבהלתי וביטלתי הכל!!! ברחל בתך הקטנה: מה ההבדל בין הניתוחים? חוץ מזמן ההמתנה ופרטיות האשפוז, האם משתמשים בחלקים אחרים, חומרים אחרים? מה ההבדל בניתוחשאותו מנתח מבצע בבית חולים ציבורי לעומת ניתוח באסותא? תודה

לדעתי המחקר שלך מטעה בסופו של דבר מה שקובע זה המנתח. אין הבדל עקרוני במיכשור ובתנאי העבודה

09/06/2016 | 04:08 | מאת: אני

מנהל פורום אורתופדיה