כאבים ברצפת האגן והאשכים בעיקר בשכיבה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

24/01/2016 | 11:52 | מאת: אביב

שלום רב למומחים בן 35 בריא, עוסק בספורט כולל חדר כושר, סובל מזה חודש מכאבים באשכים וברצפת האגן בעיקר בשכיבה. בדיקות כירורג ואורולוג פסלו בעיות באשכים או בקע. בוצעו אולרטאסאונד אשכים ואולטאסאונד לאיתור בקע - שניהם תקינים. אין שום בעיה במתן שתן או משהו דומה. לכן מה שנשאר הוא אפשרות לפגיעה אורטופדית? יש לכם מושג מה זה יכול להיות? שרירים/ גידים בבטן תחתונה או אגן? איזו בדיקה אורתופד עשוי לבצע או לשלוח אותי לטובת גילוי הסיבה? המון תודה מראש

בראש וראשונה בדיקה פיסיקלית( גופנית) טובה. על פי ממצאיו יחליט מה עוד נחוץ

מנהל פורום אורתופדיה