קרע ברצועה צולבת עליונה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

26/05/2000 | 16:16 | מאת: גלעד

שלום, יש לי חשש לקרע (לא מצליחים לאבחן מה יש לי למרות CT, MRI, וכו וכו') ואילו הרופא נתן תלי תשובה: "אין לי מושג מה יש לך. כמו שאנשים חיים עם מיגרנות גם אתה צריך לחיות עם כאב בברך לכל החיים", האם זה נשמע נורמלית? לי משום מה ניראה שלא. מה דעתכם?

גלעד שלום רב אנימסכים. זכותך לקבל תשובה מדוייקת יותר שכוללת את "האבחנה המבדלת" כלומר רשימת הסיבות האפשריות לבעיתך והאמצעים שיש לנקוט על מנת לברור מבינהן. כולל ציון היתרונות והחסרונות של כל אחתמן השיטות . כמובן שרופאך לא יוכל לתתלך רשימה זאת מבלי לבצע בדיקה מדוקדקת שתכלול קבלת מידע מדוייק ממך הקשור לבעייתך ובדיקה גופנית מדוקדקת. בברכה דר' א לב-אל

28/05/2000 | 21:14 | מאת: גלעד

תודה על ההתיחסות. פיזיותרפיה כבר בצעתי והדבר לא עזר לי. נאמר לי כי רק על ידי ארתרוסקופיה ניתן יהיה לדעת מה יש לי ולא בהכרח גם לתקן את הבעיה. אני חושש מבצוע אורתרוסקופיה עקב ההשבתה הנגרמת. האם יש עוד טיפולים מוצעים אשר אינם פולשניים? גלעד

מנהל פורום אורתופדיה