נזק אוסטאוכונדרלי פוסט זיהומי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

27/10/2014 | 07:22 | מאת: אילנה

שלום, לפני כשנה עברתי ניתוח TENNIS ELBOW שבכעקבותיו אני סובלת מדלקות באזור המרפק, עד התדרדרות של סיבוכים עם זיהום וכאב מתמשך באזור הניתוח. עם שיוניין רלוונטיים וקולקציה של נוזלים תת עורית באזור הניתוח. נשלחתי ל CT (שעדיין רחוק) בשאלה של OA פוסט זיהומיים ונזק אוסטאוכונדרלי פוסט זיהומי. אודה לך על תשובה של: 1. מה זה 2. מה עושים עכשיו 3. כמה מסובך. תודה מקרב לב, אילנה.

יש כמה דברים שלא מסתדרים לי בדבריך. כך למשל OA זה אוסטאוארטריטיס שאינה מחלה זיהומית. דבר שני ניתוח למרפק טניס נעשה מתחת לעור על קרום העצם בלי לחדור אותה ואינני מבין כיצד הוא יכול לגרום לנזק אוסאוכונדרלי שהוא נזק לעצם ולסחוס במקום שאין בו סחוס.

מנהל פורום אורתופדיה