שבר בגב התחתון

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

31/07/2011 | 15:31 | מאת: ליאת

חמי בן 80 עוד חודשיים. לפני 7 חודשים נשברה לו עצם בגב התחתון וגילו שיש לו גם דלקת. מאז הוא קיבל 4 פעמים זריקות של קורטיזון. ומקבל מדבקות של מורפיום. גילו שיש לו אוסטיופורוזיס. הוא חולה סוכרת (סוג 2, מזריק אינסולין) ויש לו לחץ דם גבוה. לפני שבוע גילו שיצאו לו 3 חוליות מהמקום. הוא סובל. יש לו כאבי תופת. אנחנו לא יודעים מה לעשות. אנא עזרתכם. תודה ליאת

מצטער אבלמדובר במקרה מורכב מכדי שימצא את פתרונו בהתכתבות בפורום

מנהל פורום אורתופדיה