עצם בולטת החוצה במרפק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

15/05/2010 | 19:01 | מאת: רונן

לאמא שלי יש בעיה באזור המרפק. באזור החיבור של האמה והמרפק, יש עצם בולטת החוצה אשר ניתן לראות בבירור את הבליטה. ממש כאילו העצם יצאה מהמקום והיא טוענת שהאזור עצמו מאוד כואב אך היא יכולה ליישר את היד ולכופף וכן להפעיל את היד אך מתלווה להפעלה כאב קל עד בינוני. יש לציין כי לפני כמה חודשים היא חלתה בדלקת חמורה באותו אזור, הדלקת עברה לאחר טיפולים רבים אצל אורטופד וכעת בעיה חדשה אשמח לשמוע את חוות דעתך בנוגע לנושא.

בלי לראות ולבדוק תשובתי לא שווה הרבה אבל אני מנחש שמדובר בבורסיטיס אולקרנית כלומר הצטברות נוזל בי העצם והעור

26/06/2016 | 13:20 | מאת: סופיה ברנובסקי

אני סופיה בת 11 בחיפה יש לי אותה בעיה באיזור המרפק החלקתי ביום שישי שהיה אני יכולה להזיז את היד אבל חשה כאבים קלים. עם משהו מכיר רופא שיכול לעזור בבקשה שישלח לי הודעה תודה רבה סופיה ברנובסקי.:(

01/12/2016 | 22:14 | מאת: סופיה

אני צריכה עזרה

מנהל פורום אורתופדיה