קיבלתי תוצאות מיפוי עצמות ואני רוצה להבין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

09/03/2010 | 16:57 | מאת: חדווה

מה זה אומר? במיפוי: קיימת קליטה מוגברת בטרוכנטר הגדול בפמור השמאלי. קליטה מוגברת קלה דיפוזית בפרק ירך שמאל. קליטה קלה ב- RT LT.SACROILIAC JOINT . קליטה מוגברת בגוף חוליה L-5 או S1. קליטה מוגברת דיפוזית בברכיים ובעיקר בפטלות. בסיכום: הקליטה בטרוכנטר הגדול השמאלי - בורסיטיס? מקור לכאבים. הקליטה ב-L-5 או S1 באספקט לטרלי שמאלי של גוף החוליה- אוסטאופיט? מקור לכאבים?. יתר הממצאים יכולים להתאים בעיקר לשינויים ארטריטים.

11/03/2010 | 13:00 | מאת: ד"ר אסא לב אל

כלום אין לתשובה משמעות אלא בהקשר הקליני כלומר משתספרי מה בדיוק כואב לך באיזה מצבים , מה מחמיר , מה מקל וכו רק אז ניתן יהיה להתרשם מן הבדיקה

מנהל פורום אורתופדיה