אצבע קופצת

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

24/05/2008 | 12:05 | מאת: נעמי פ

בוקר טוב אני סובלת מבעיה באגודל שמתאפיינת בבהגבלה תנועתיית חוסר אפשרות לכוף את האגודל והרגשה של אצבע מתוחה שלא ניתנת לביצוע פעלולת רגילות אם האגודל מתכופף נישמע קליק וכאבים עזים בזמן ניסיון ליישר את האצבע לאחר צילום של כף היד הואלו הממצאים הבאים :פרגמנט עצם קטן ליד עצם הססמויד של האגודל המלצת הרופא לבצע ניתוח מאחר והזרקות לא הועילו (טיפול אחד של זריקה בשם דיפרוספן) אשמח לשמוע את חוות דעתך לגבי הנושא בנוסף אשמח ותפנה אותי למקורות נוספים בנוגע לבעיתי בתודה מראש ושבת שלום

בעייתך נקראית בעברית " אצבע הדק" ובלעז TRIGGER FINGER . בעיה זאת קשורה לדלקת במעטפת הגידים המכופפים את אצבעות כפות הידיים. האתר הבא נותן לך המחשה כה יפה של הבעיה שאין צורך שאכביר מילים http://www.eatonhand.com/hw/hw022.htm

24/05/2008 | 17:39 | מאת: נעמי פ

תודה על תשובתך המהירה אך , אשמך אם תתן לי פירוט על הבעיה בעברית מפני שאיני מבינה היטב את השפה האנגלית . והאם ניתוח ישפר את מצבי ?

מנהל פורום אורתופדיה