ציסטה בכתף לאחר פריקות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

21/04/2007 | 23:31 | מאת: קובי

שלום , אני בן 39 סובל מפריקות כתף חוזרות ביד ימין זה 19 שנה בממוצע אחת לחצי שנה חלקם בהחזרה עצמאית וחלקן בעזרת בי"ח. לאחרונה התחלתי לסבול מכאב מתמשך בכתף והקרנה לכיוון זרוע ימין ואזור חוליה 5 בצילום US ורנטגן אובחנה ציסטה/ות כתוצאה מהפריקות והתבלות הסחוס ו/או סביבת הכתף מה המשמעות של הציסטה בכאב ומהי דעתך לגבי המשך הטיפול על מנת להפסיק את הכאב וחזור ל"שגרה" תודה קובי

ציסטה שנמצאית ברקמות הרכות עשויה לגרום לכאב עקב לחץ. לגבי הטיפול ובכן זה תלוי היכן בדיוק נמצאית אותה ציסטה

מנהל פורום אורתופדיה