הזרקת אוזון לטיפול בשחיקת סחוס במפרקי הברכיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

14/09/2006 | 14:10 | מאת: מירב

שלום רב, אני סובלת משחיקת סחוס במפרקי הברכיים ומצאתי שישנו טיפול של הזרקת אוזון: http://www.dayan-clinic.co.il/new/content.php?id=14 מה דעתך על טיפול זה? מירב

האוזון נמצא בשימוש בצורה זו או אחרית כבר מן המאה ה19 ולמרותזאת פירסם ב1998 חוקר ופיסיולוג איטלקי נודע בשם בוצ'י מאמר בשם "האם אוזון מרפא". מסתבר שרבים מאד מצאו פרנסה טובה בשימושבאוזון בדרכים שונות ומשונת הרבה פחות ממש נעזרו בו . לעומתזאת שימש הטיפול באוזון כר נרחב לתביעות משפטיות בגין רשלנות ורמאות רפואית ההתקדמות האמיתית בשימוש באוזות היא בשיטה שנקראית אוטוהמוטרנספוזיה שבה לוקחים דם מן המטופל משרים או עם תמיסתחמצן +אוזון ומחזירים ל ואת הדם כעבור פרק זמן מסויים.

מנהל פורום אורתופדיה