דלקת בגיד ביד וטיפול במגקסין
דיון מתוך פורום אורתופדיה
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
בן 32. לפני כחודשיים החלה לכאוב לי כתף ויד ימין. אורטופד אבחן דלקת בגיד (ונתן לי 15 יום ארקוקסיה - ללא הטבה). בלי קשר, בעקבות דלקת כרונית בערמונית קיבלתי השבוע טיפול אמפירי - חודש מגקסין (מוקסיפלוקסצין). התחלתי את הטיפול במגקסין לפני יומיים ופתאום קראתי שעלולות להיות לתרופה תופעות לוואי של דלקת בגידים. עכשיו, לאור הדלקת בגיד שיש לי כבר, אני מתלבט אם להמשיך עם התרופה מה דעתך?
אם הבנתי נכון דלקת הגיד התחילה אצלך לפני חדשיים ואתהתרופה אתה לוקח זה מספר ימים. כך שלא ברור לי איך אתה קושר בין הדברים .
הבהרה, הדלקת בגיד אמנם החלה לפני כחודשיים, ואת המגקסין אני לוקח מיום חמישי האחרון. אבל אני חושש שבגלל המגקסין (אני צריך לקחת אותה 30 יום) מצב הדלקת יחריף האם יש מקום להפסיק את המגקסין בשל חשש זה? מקווה שהפעם זה ברור תודה