עזרה במונחים רפואיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

10/11/2004 | 17:40 | מאת: נטלי

שלום, אני מעוניינת לחפש חומר ולמצא שמות של שיתוקים בגפיים (תחתונות או\ו עליונות לא משנה) שנגרמים בעקבות חבלות ותאונות . מיכוון שהכל באנגלית באינטרנט, אני צריכה מילות חיפוש באנגלית שמתארות אנשים משותקים באופן בלתי הפיך שמרותקים למיטה בעקבות תאונות וחבלות שהם עברו . אני מאוד אשמח אם תעזרי לי ותכתבי לי מילים באנגלית\מונחים רפואיים שיעזרו לי בכך .

PARAPLEGIA ; PARAPARESIS ;TETRAPLEGIA ;QUADRIPLEGIA MONOPLEGIA ; FLACCID PARALYSIS ; SPASTIC PARALYSISI

מנהל פורום אורתופדיה