כאבים בכתף ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

23/09/2003 | 19:15 | מאת: הסובל

שלום אני בן 42 ומזה מס חודשים סובל מכאבים בכתף ימני בצילום לא נתגלה דבר עברתי סדרה של טיפול פיזיוטרפי ללא הטבה.. עלי לציין שבזמן שאני מניע את היד בצורה סיבובית נשמעים קליקים הפיזיוטרפיסט אומר שיש לי דלקת בגיד הביצפס לא קיבלתי טיפול תרופתי בגלל רגישות בקיבה האם עלי לדרוש מהרופא זריקה?? מהי אותה זריקה??

הכוונה לזריקת סטרואידים. שום רופא לא יזריק ל זריקה אם הוא לא יהיה משוכנע שזה יכול לעזור לך ולשם כך עליו לעשות אבחנה המצדיקה זאת.

מנהל פורום אורתופדיה