בעיות בכף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

29/08/2003 | 01:02 | מאת: mylena

שלום ד"ר, לאחרונה אבחן אצלי רופא לכף הרגל משהו שנקרא morton's neuroma. הייתי רוצה לדעת מה זה ומה הטיפול המקובל בבעיה הזאת. תודה

התעבות של עצב העובר בין ראשי עצמות המשט לפנישהוא מתפצל לשני חלקים ההולכים כל אחד לאצבע אחרת. זה יכול לקרות בין האצבע השניה והשלישית או השלשית והרביעית לעולם לא בין הראשונה לשניה או רביעית לחמישית. גורם ם לכאב בעת הדריכה.

31/08/2003 | 08:14 | מאת: mylena

תודה דוקטור על תשובתך. לא ענית מה הטיפול או הטיפולים המקובלים בבעיה הזאת.

מנהל פורום אורתופדיה