מבקשת חוות דעת בנוגע לפריצת דיסק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

28/08/2003 | 02:01 | מאת: מיכל

דיסק L4-L5 - בלט דיסק אחורי מרכזי - ימני עם מעט לחץ על השק התקאלי ועל הנקב הימני פריצת דיסק מתונה כמתואר למעלה, אני עוסקת בטיפול במסג'ים ועובדת במלון ספא בצפון. הפריצה התרחשה לפני כחודשיים לאחר קבלת דיקור סיני ותרופות קונבנציונליות יש שיפור גדול במצב אך עדיין כאבים ברגל ימין ובגב בעט ביצוע פעולות פשוטות. שאלתי היא כיצד ניתן לטפל בפריצה בצורה הכי פחות פולשנית והכי מתקדמת שיש בכדי שאוכל לחזור לעבודה פיזית קשה ללא כאבים וללא לקיחת סיכוינם נוספים להחמרת המצב. בתודה מראש, מיכל.

יש מספר שיטות טיפול שיכולות להתאים לצרכיך החל מטיפול בסטרואידים באופן כללי אובמתן מקומי כמו זריקה אפידורלית או בלוק סלקטיבי של שרש העצב הנגוע ולבסוף צריבה של הדיסקוס

30/08/2003 | 00:05 | מאת: חנוך

מנהל פורום אורתופדיה