כאבים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

24/08/2003 | 15:10 | מאת: דגנית

לרופא שלום . במקצועי אני נאלצת לשבת שעות רבות במקום עבודתי . לאחרונה התחיל לכאוב לי האזור בגב התחתון (זנב), ז"א האזור שבתחילת הישבן . אזור זה כואב לי רק בישיבה ואני לא מצליחה למצוא לי תנוחה שלא תכאב . אין לי כאבי גב ואני בריאה בדרך כלל . האם הכאבים הם כתוצאה מישיבה ממושכת ואם כן מה עלי לעשות ? תודה ממתינה לתשובה .

הסיבה לכאבייך אינה ישיבה אלא קרוב לודאימחלה נוונית של הדיסקות. ישיבה ממושכת עלולה לעורר את הכאב . הפתרון הוא א. איבחוןהמחלה. ב. שינוי בצורת הישיבה במידה שהבעיה היא רק בישיבה . כך למשל כיסאות ברכיים יכולים להביא להקלה כמו גם כסאות מותאמים

מנהל פורום אורתופדיה