כאבי ברכיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

22/08/2003 | 21:10 | מאת: משה

23/08/2003 | 19:16 | מאת: חקלאי

אני בן 79 סובל מכאבים בשתי הברכיים הרופאים החליטו שהסכוס נפגע קשות ויש צורך בניתוח כל זמן שאני פעיל וההחלמה תהיה קלה יותר. אני לא רוצה לגשת לניתוח. היתי רוצה לדעת האים הטיפול בלייזר או כל טיפול אחר יכול להקל עלי. לידיע: ניסיתי את התרופה מגע גלופקס ולא עזר. התרופה היחידה viox שעוזר לי. תודה למפרע עבור תשובתך. חקלאי

30/08/2003 | 23:12 | מאת: חקלאי

30/08/2003 | 23:15 | מאת: חקלאי

חקלאי כתב/ה: > > אני בן 79 סובל מכאבים בשתי הברכיים הרופאים החליטו שהסכוס נפגע > קשות ויש צורך בניתוח כל זמן שאני פעיל וההחלמה תהיה קלה יותר. > אני לא רוצה לגשת לניתוח. היתי רוצה לדעת האים הטיפול בלייזר או > כל טיפול אחר יכול להקל עלי. > לידיע: ניסיתי את התרופה מגע גלופקס ולא עזר. התרופה היחידה viox > שעוזר לי. > > תודה למפרע עבור תשובתך. > > חקלאי

מנהל פורום אורתופדיה