כאבים עזים בירך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

19/08/2003 | 08:39 | מאת: d

שלום, מזה 10 חודשים שאני סובלת מכאבים עזים בחלק האחורי של הירך (בערך מהעצם שיושבים עליה ומטה). הייתי אצל כמה אורטופדים של ידעו מה זה, ועשיתי מיפוי עצמות ו-MRI ולא נמצא דבר.אפילו טופלתי אצל כירופרקט שסבר שזה נובע מהחוליות התחתונות - אך ללא תוצאות... איני יודעת למי לפנות. לקחתי ויוקס כל פעם, אך הכאבים חוזרים (בהתקפות של שבועות) וחזקים מאוד. האם עלי לפנות לנוירולוג? או אולי לרופא אחר? האם יש מומחה לבעיות כאלה ?

הולכים למומחה לבעייה מסויימת כשיודעים מהי אותה בעיה . במקרה שלך עדיין לא ידוע מה מקור הכאבים ויותר מכך לא ידוע אפילו המקום בו התהליך המכאיב מתרחש. בכל מקרהה הבעיה אינה נראית "נוירולוגית " נראה לי כי אורתופד הנו הכתובת המתאימה . יתכן שאחד מאלה שנכשלו בעבר ינסה עוד פעם ויצליח לאבחן את בעייתך.

מנהל פורום אורתופדיה