כתף קפואה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

17/08/2003 | 20:44 | מאת: רמתשרוני

שלום, מה משך ההחלמה הממוצע מבעית כתף קפואה עד להחלמה מלאה.

18/08/2003 | 16:22 | מאת: יואלי דורון-פיזיותרפיסט

שלום לאיש מרמת השרון זמן ההחלמה מכתף קפואה תלוי ברמת החריפות או הכרוניות של הכתף. כמו כן פעמים רבות רופאים נוטים ל"חלק" את האבחנה הנל גם כשמדובר בדלקת גיד בכתף שיכולה לתת תמונה דומה לכן: 1. יש צורך באבחנה מדויקת 2. יש צורך בטיפול פיזיותרפי אינטנסיבי ומדויק 3. יש צורך בתקגול מרובה בבית ההחלמה לוקחת מס' חדשים . במקרים קשים עד שנה. באחולי בריאות דורון

תקופת ההחלמה מכתף קפואה יכולה להיות 3-24 חודש. לא כולם מחלימים ויש הנותרים עם מגבלת טווח תנועה לשארית חייהם.

מנהל פורום אורתופדיה