בדיקת מיפוי עצמות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

17/08/2003 | 20:37 | מאת: m.m

מזה כחודש סובל מכאבים בגב התחתון במקומות שונים וגם במפרק של השוק . עברתי סדרת טיפולים פיזיוטרפיים מגווונים וגם מס' טיפולים אלטרנטיביים. במקביל לקחתי במשך כשבועיים VIOX , אך ההקלה בכאבים היתה למשך 4 שעות בלבד. צילום הרנטגן הוא תקין. הכאבים הם בעיקר בלילה וכתוצאה מזה אני סובל מחוסר שינה מתמיד. פניתי שוב לרופא וקיבלתי הפנייה למיפוי עצמות בקטע הרלוונטי. שאלותיי : 1. מהי המשמעות של הבדיקה הזו ומהן המחלות שניתן לגלות דרכה . 2. האם הבדיקה היא מספיק אמינה ? 3. האם הבדיקה גורמת לתוצאות לוואי ? מחכה לתשובתך המפורטת ככל האפשר . תודה מראש.

מכיוון שעניתי על שאלה זאת מספר רב של פעמים אתה מוזמן לחלון החיפוש הקלד מיפוי עצמות ודרך צלחה.

מנהל פורום אורתופדיה