הליכה לא נכונה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

15/08/2003 | 16:25 | מאת: efrat

אני בת 16 ולאחרונה אנשים רבים העירו לי על הדרך שאני הולכת. אני דורכת גם על פנים הרגל (כלומר על הקשת הזאת). מה יכולה להיות הסיבה לכך, מה יכול לקרות כתוצאה מכך ואיך מטפלים בזה?

דריכה על הצד הפנימי של כף הרגל יכולה להיות רגל שטוחה גמישה או רגלשטוחה קשיחה. רגל טוחה גמישה יכול הלהיותביטול לגמישות יתר מצד אחד יחד עם הליכה עם כפות רגליים פונות החוצה או יחד עם ברכיי קלובות או יחדעם קיצור שריר הגסטרוקנמיוס ואולי כלהשלושה ביחד. כף רגל שטוחה קשיחה יכולה להיות ביטוי לאיחוי של עצמותבשרש כף הרגל ושת יתר וסיבותנוספות נדירות בקיצור על מנת לטפל אם יש בכלל צוורך יש לדעת מה גורם לתופעה . ולשם כך יש לבדוק אותך

מנהל פורום אורתופדיה