כף יד - c.t.s

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

15/08/2003 | 09:19 | מאת: רוזי

שלום ד"ר אסא השבוע עברתי ניתוח בכף ידי בגלל הרדמות האצבעות ודקירות בקצות האצבעות,נתבקשתי להגיע להוציא תפרים לאחר 16 ימים, ובזמן זה לא להרטיב את כף היד, שאלתי היא האם אפשר להוציא את התחבושת ולהשאיר את היד חשופה מבלי להרטיב? כמו כן האם הגיוני הדבר שלאחר יומיים ופיע בכף היד צבע כחול כמו שטף דם הנמשך מ-ס"מ מהאצבעות ועד כ- 5 ס"מ מפרק כף היד לכיוון הזרוע, אודה לך על תשובתך. רוזי

פצע ניתוחי נחשב סגור כעבור 24 שעות כך שאין חובה לשים חבישה אך יד בה הגנה מסויימתבעיקר מחבלות יומיומיות הכתם הכחול מעדי על דימום בפצע הניתוח . הדימום נפסק בנתיי ם אך הדמומת נותרה .ויקח זמן מה עד שתיספג.

מנהל פורום אורתופדיה