שאיבת דיסק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

14/08/2003 | 18:55 | מאת: איל

אני חייל בן 20. לפני כחצי שנה אובחנה אצלי פריצת דיסק ב-L5,S1. מאז אני עושה טיפולי פיזיוטרפיה, הידרוטרפיה ונוטל תרופות שונות לסירוגין כגון:וויוקס וזריקות אביטרן. למרות הטיפול הרפואי שאני מקבל, אני עדיין סובל מכאבים. לאחרונה ביקרתי אצל אורטופד צבאי והומלץ לי על עשיית שאיבת דיסק. אשמח לקבל תגובה מקצועית בנוגע למצבי.

אינני סבור ששאיבת דיסק היא טיפול טו בואני אישית איני ממליץ עליו בכל מקרה גם המאמייני בטיפול זה יגידו לך שלא כלאחד מתאים לכך ויש צורך לראות ולבדוק אותך ואת צילומי הCT ואף המ.ר.י שעשית קודם למתן המלצה

מנהל פורום אורתופדיה