החלמה מפריקת מרפק (שאלת המשך)

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

13/08/2003 | 23:07 | מאת: טלית

לפני 5 שבועות פרקתי את המרפק. המרפק הוחזר למקום וקובע למשך שלושה שבועות רק ע"י תחבושת תלייה. כעבור שבועיים וחצי התחלתי להשתמש ביד, בצורה מוגבלת למדי. היום היד מתפקדת לא רע ומשתפרת מיום ליום אך בנתיים עוד יש מגבלה בתנועה (חסרות כ- 40 מעלות לישור מלא). שאלתי היא כמה זמן נמשך שיקום לאחר פריקה עד לתנועה מלאה? האם להתחיל לדאוג או שבנתיים זה נשמע בסדר? תודה, טלית.

עליך לצפות לשיפור ההולך ונעשה איטי ככל שמגיעים לקראת ישור מלא. 3 חדשים זה זמן סביר לקבל טווח תנועה שימושי.

15/08/2003 | 09:27 | מאת: טלית

מנהל פורום אורתופדיה