מגהגלופלקס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

13/08/2003 | 13:26 | מאת: שירן

אני בת 45 וסובלת מבעיות בברכיים. נאמר לי כי יש לי שחיקה חריפה בסחוס וכי ע לי לקחת מגהגלופלקס +MSM שלש פעמים ביום. א. מה זה מגמגלופלקס והאם זה הטפול המתאים? ב. מה זה MSM? ג. האם יש טפול אחר? בתודה מראש שירן

מגה גלופלקס הנו תוסף מזון המכיל גלוקוזאמין סולפט וכונדרואיטין סולפט וMSM .גלוקוזאמין וכונדרואיטין סולפט הוכיחו עצמם כמעקבים של שחיקת סחוס וכמקילים במידה בינונית על הכאב. MSM הנו חומר ששמו המלא מתילסולפוניל מתן. מוסיפים אותו בטענה שיש בו גפרית שחסרה לאנשים. אבל מה -הגפרית לא חסרה לאף אחד . יש חומצות אמינו זמינות מאד שיש בהם גפרית כך שתוספת הMSM לא תורמת מאומה לבריאות.

מנהל פורום אורתופדיה