שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

13/08/2003 | 10:19 | מאת: רונית

אני מבקשת לדעת האם ניתן לטפל בשחיקת סחוס באזור האגן ואיך ניתן לעשות זאת, אני יודעת שזה קשור באיזושהי צורה לבעיות גב, אך הכאבים ברגל הם בלתי נסבלים (מדובר באבא שלי)

כשמדברים על "שחיקת סחוס " מתכוונים למחלה שנקראית אוסטאוארטריטיס . זו מחלה של מפרקים ויש לציין על איזה מפרק מדובר. מדברייך אני מנחש שהתכוונת למפרק הירך. כאן אין קשר בין מחלת המפרק לבעיות בגב. אש ר לטיפול צורתהטיפול נגזרת מחומרת המחלה . על חומרת המחל הנתן ללמוד רק בבדיקה ועיון בתוצאות הבדיקות ובצילומי הרנטגן.

מנהל פורום אורתופדיה