אצבע קופצת(בוהן)

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

11/08/2003 | 19:07 | מאת: קובי

מה עושים עם אצבע קופצת וכאבת, ז"א שהעצם עושה כמין קנקים כאלו כל הזמן וזה נורא כאב, אני פשוט לא יכול לכופף את הבוהן, אני מאוד אודה לך אם תעזור לי תודה מראש, קובי

11/08/2003 | 22:38 | מאת: עזרא סזר לוי

שלום לך ניתן לפתור את הבעיה בד"כ בקלות בטיפול פיזיותרפיה. בד"כ נדרשים 3-4 טיפולים והבעיה נפתרת. במקרים בהם אין הצלחה , ניתן לפנות לרופא לקבלת זריקה במקום( בד"כ עוזר- אך לא מבטיח שלא תהיה הישנות הבעיה) בהצלחה עזרא סזר לוי פיזיותרפיסט מומחה

מדובר במה שנקרע אצבע הדק. הטיפול הוא בראשית קיבוע של מפרק האגודל. למשך כחדשיים. לא יעזור זריקתה של סטרואידם .לא יעוזור ניתוח לשחרור הגיד המכוף .

13/08/2003 | 15:36 | מאת: עזרא סזר לוי

הטיפול דרך קיבוע האצבע לחודשיים לא הוכיח את עצמו וזהו אכן הטיפול המוצע בריפוי בעיסוק. ישנן גישות טיפול חדשניות בפיזיותרפיה אשר תוך 3-4 טיפולים ניתן לדעת בבירור האם ניתן לעזור או לא. אין מדובר בטיפול זה על טיפול באולטאסאונד או אמבטיות פרפין כי אם על טיפול מנואלי. בכבוד רב עזרא סזר לוי פיזיותרפיסט מומחה

מנהל פורום אורתופדיה