רגלים ישנות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

11/08/2003 | 03:45 | מאת: tali

האצבעות הרגלים שלישל רגל שמואל ישנות כבר תקופה ארוכה בערך 2-3 שנים אני מרגישה בכך בעיקר בבוקר כשאני מתעוררת עוד לפני שאני יוצאת מהמיטה. ובמשך היום אני מרגישה בכך אבל בצורה מוחלשת. כשפניתי בפורום לרפאה כללית היא הפנתה אותי לאורטופדיה . בגלל שעברתי לחול לשנתים הקרובות ולפני שאני פונה לרופא רציתי לשאול יותר פרטים ולדעת אם אני לא צרכה לפנות לרופא כלי דם

לא כל כך מובן לי מה כוונתך באצבעות ישנות . מכל מקום חסר באספקת דם גורם לכאב לשינויי צבע ולהופעה של נמק בעור.

11/08/2003 | 19:06 | מאת: tali

כוונתי בקשר לרגלים ישנות היא שאני מרגישה עיקצוצים באצבעות של רגל שמאל ובמיוחד אחרי השנת לילה. אז אם זה לא בעיות של אספקת דם, מהו הטיפול או הרופא שאני צרכה לפנות אליו

מנהל פורום אורתופדיה