גוש שומני בחלק העליון בירך רגל ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

09/08/2003 | 15:54 | מאת: מאי- לד"ר אסא

שלום רב, האם אבחנה של גוש שומני בחלק העליון בירך רגל ימין מצריכה התערבות של אורטופד/כירורג, או שמומלץ לדעתך סוג אחר של טיפול. שאלתי זו מופנה אליך מכיוון שלאור אבחנה זו (גוש שומני) קיבלתי שתי הפניות מרופא המשפחה: אחת לכירורג ואחת לאורטופד. הפניה לאורטופד בקשר לזה נראית לי לא שייכת. מהי דעתך המקצועית? תודה מראש.

גושים שומניים שמטבעם הנם תת עוריים בהמצאם על הגפיים נמצאים בתחום האפור שבין כירורגיה ואורתופדיה . כיון שכך התשובה היחדה שאוכל להפיק היא : מאי נפקא מנה

מנהל פורום אורתופדיה