אחיזה נכונה בעכבר מחשב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

08/08/2003 | 19:31 | מאת: יאיר

לאחרונה קניתי פאד לעכבר, קניתי פאד בעל כרית זזה, כך שאוכל להניח את היד על הכרית, והתנועות יהיו של כל היד (עם הכרית הנעה) ללא הזזות מיותרות של פרק כף היד. האם זהו פתרון שעדיף על הפאדים בעלי הכריות הנייחות שבהם תנועות העכבר הם של פרק כף היד בלבד? (בניגוד לפאד הכרית הזזה שבו תנועות העכבר באות מהמרפק והכתף בלבד) כאן ניתן לראות תמונה של המוצר שקניתי http://www.fellowesinternational.com/images/productsFINAL/92730_B.jpg וכאן תמונה של פאד בעל כרית נייחת http://www.fellowesinternational.com/images/productsFINAL/91141.jpg כמו כן, ביד ימין שבה אני משתמש בעכבר, העצם שלייד שורש כף הייד (בצד הנגדי לאגודל) בולטת במקצת (ביחס ליד השניה), ולכן למרות השימוש בפאד, העור שעל העצם הזאת מאדים מאוד אחרי שימוש בעכבר (כנראה שבגלל שהעצם בולטת נוצר עליה יותר לחץ). האם זהו דבר שאני צריך לקחת ברצינות? אני לא מרגיש כאב, אבל הצבע מאוד אדום, האלטרנטיבה אם זה דבר חשוב היא לשים את העצם הזאת באויר (על ידי הנחת היד בצד הפאד) אבל לשם כך אצטרך לקנות פאד חדש (והנוכחי לא היה זול) בגלל מבנה הכרית הנעה. האדמומיות חולפת לאחד זמן מה ללא שימוש בעכבר. אשמח לשמוע את עצתך בעניין, התלבטתי המון לפני קניית הפאד, והחלטתי שהפאד שלא מצריך תנועה של שורש כף היד הוא הבריא ביותר, אני מקוה שצדקתי. יאיר בן 17

08/08/2003 | 19:36 | מאת: יאיר

כשראיתי לראשונה את הפד עם הכרית הנעה התלהבתי והחלטתי לקנות לי אחר כזה בהזדמנות שאכנס לחנות מתאימה. הרעיון נראה לי נכון אבל האמת העצובה היא שבין רעיון טוב למציאות טובה מפרידים לעיתים אוקינוסים ואין חכם כבעל נסיון. לעניין האדמת ראש האולנה (זו העצם הבולטת ) אין לי פתרון.

08/08/2003 | 22:30 | מאת: יאיר

אם אני לא אטפל בכך זה עלול להדרדר ליותר מהאדמה? תודה רבה לך על תשובתך

מנהל פורום אורתופדיה