מרפק טינס-אלבו

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

08/08/2003 | 17:30 | מאת: עזריאל

לד"ר שלום לך, לפני כ 10 חודשים התחיל אצלי כאב חזק ביד שמאל. עברתי כ 3 זריקות+כ 3 וויוקס+2 אטופן +מחוך+ומנוחה יחסית בפעילות -המצב שתפר,אבל..... לאורך שריר העיקרי בהאמה יש כאבים עדיין ורגישות ממשית....האם אני יכול לנסות עוד זריקת קורטיזון? האם יש הגבלה בכמות בתקופה?האם יש הגבלה בוויוקס או אטופן? בזמנו הצעת "זריקות מרובות" האם גם לאורךהאמה ניתן?האם זה נורמלי משך הזמן שאני סובל? תודה מראש עזריאל

08/08/2003 | 20:06 | מאת: עזרא סזר לוי-פיזיותרפיסט מומחה

שלום לך זריקות חוזרות ונישנות מחלישות את הגיד. הם אולי מורידות את הסימפטום אך לא יורדות לשורש הבעיה שבגללה אתה סובל מ Tennis Elbw ולכן יש הישנות של הבעיה. לזריקות נזק מצטבר לגיד. יש לזכור כי לפעמים נעשית אבחנה שגויה של Tennis elbow מול מצב שבו יש הלכדות והפרעה לתנועתיות ה העצב הרדיאלי שעובר במקום ובמצב זה זריקות לא יעזרו ולא יפתרו את הבעיה. בירחון האחרון של עיתון מקצועי של הפיזיותרפיסטים הנקרא manual therapy מוצגות כל דרכי ההתמודדות עם הבעיה. בקש הפניה לפיזיותרפיה ושאל על דרך הטיפול המוצעתבמאמר. לדרך טיפול זו הצלחה רבה. לפעמים גם נדרש טיפול בכתף ובצווארכדי לפתור את הבעיה אחת ותמיד לשאלות נוספות בנושא ניתן לכתוב לי ב e mail או לפנות לטלפון 058-306065 בהצלחה עזרא סזר לוי פיזיותרפיסט מומחה

מנהל פורום אורתופדיה