שבר בירך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

08/08/2003 | 12:06 | מאת: דורית

שלום רב בשנת 1997 עברתי תאונת דרכים כאשר נשברה לי העצם של ירך שמאל עברתי ניתוך שבו הכניסו לי פלטינה מהעגן עד מעל הברך כמובן אם ברגים למעלה ולמטה אני סובלת מכאבים במיוחד אחרי מאמץ ובלילה קשה לי לישון על צד שמאל יש לציין שאני מאוד רזה האם יש אפשרות להוציא את הפלטינה ואם כן מה תהליך ההחלמה (היום אני בת 29 אחרי שתי לידות שעברתי עם הפלטינה )

אין שום בעיה להוציא את המסמר מירכך. כדאי רק שתבררי ברר היטב שהוא אמנם מפריע לך שכן מדובר בניתוח של ממש.

10/08/2003 | 07:58 | מאת: דורית

תודה רבה אבל רציתי לדעת מה תהליך ההחלמה האם יש אפשרות לדרוך על הרגל ישר אחרי הניתוך הוא 3 חודשים לא לדרוך

מנהל פורום אורתופדיה