קרע בין הדלתא לתלת ראשי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

07/08/2003 | 03:46 | מאת: flecktor

אז ככה , עשיתי תנוע לא נכונה כשהגוף שלי היה ממש קר. הרמתי משהו(דחפתי עם היידים משהו למעלה).כתוצאה מכך הרגשתי כאב חד באיזור שמתחיל באמצע של התלת ראשי וזה נגמר בדלתא התחתון. כיום אני סובל מכאב ביד שמאל כל פעם שאני מרים אד היד למעלה . שאלתי רופא צבאי והראשון אמר שאין מה לעשות קח איבופן ותעשה קומפרסים חמים. הרופאה השניה ששאלתי(ולא ממש בדקה אותי) אמרה שאני צריך לראות אורטופד. נשאלת שאלה , מה עשיתי לעצמי, קרעתי גיד רצועה או שריר? ואם כן זה יתרפא(זה הפיך)ואיך? ואם לא מה אני עושה עם זה ? סליחה על הסיבוך אבל זה חשוב לי לקבל תשובה. תודה מראש

סביר להניח כי קרעת סיבי שריר או גיד. אם אתה מסוגל לבצע תנועה במלא הטווח למרות הכאב הקרע הנו זעיר ויש להניח ש וא יתרפא תו מספר שבועות עם איבופן או בלעדיו. אם יש לך חולשה בתנועות מסויימות יתכן שהקרע גדול וכדאי לאפיינו על ידי בדיקת אולטרהסאונד

08/08/2003 | 05:09 | מאת: flecktor

קודם כל טוב לדעת , זה הוריד ממני קצת לחץ ודבר שני האיבופן יזרז את התהליך? ודבר שלישי , היד שלי תיהיה חלשה מבעבר?

מנהל פורום אורתופדיה