כאבים ברגל שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

06/08/2003 | 09:08 | מאת: ירון

בתקופה האחרונה מופיעים ונעלמים כאבים ברגל שמאל . בצילום עמוד שדרה מותני התגלתה עקמת קמורה שמאלה עם שינויים בסגמנט L5 L4 .אני בשנות ה30 לחיי ומרבה בהתעמלות . ללא משקל עודף ותופעה זו די הפתיעה אותי א. מהן ההשלכות לחיי היום יום שלי : התעמלות , שחיה ישיבה ועל מה ממולץ לשכב . ב. כיצד ניתן למנוע החמרה במצב והאם ניתן לרפא זאת תודה

כשאת אומרת רגל למה את מתכוונת? מפרק ירך, ירך , ברך ,שוק,קרסול ,כף רגל? האם הכאב הוא : קדמי ,אחורי, חיצוני ,פנימי? . האםהכאב תמידי או בא והולך . האם יש מצבים בה הכאב חזק יותר ולהיפך . מה מביא אותך לחשוב שיש קשר בין כאב הרגל לעקמת בגב?

08/08/2003 | 01:24 | מאת: ירון

הכאבים ברגל שמאל לכל אורך הרגל : שוק ירך . אין לי מצב שבו אני לא מרגיש את הרגל ובבדיקה של הרמת הרגל בזווית של 45 מעלות הרגשתי כאב לכל אורך הרגל. אני לא יודע על ממצאים אחרים . יכול הליות שזו גם פריצת דיסק . עכ"פ אני מופנה לבדיקת CT . מהי המלצתך תודה ירון

מנהל פורום אורתופדיה