נמלול אצבעות כף רגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

05/08/2003 | 21:53 | מאת: רן

ערב טוב תודה על תשובתך מהערב עברתי ניתוח שחרור עצב קלקניאלי ופלנטרי לפני שבועיים מאז יש לי נמלול כאצבעות הניתוח בוצע על ידי נוירוכירוג לא ברור לי פשר הנמלול הזה שצץ לאחר הניתוח האם משהו "נדפק" בניתוח האם מדובר בסימפטופ שיחלוף? מה עושים?

05/08/2003 | 22:18 | מאת: רן-שאלה נוספת

ואם באמת מדובר בבצקת עצב מה הפתרון?? האם חימום המקום על ידי קרני שמש?

קרני השמש והירח מקומם לא על העצבים שלך. בצקת טיבכה שהי אנספגת אם נותנים לה אפשרות ומטפלי בסיבה לה . תרופות נגד דלקת והרמת הרגל נראים לי הצעות יותר הגיוניות משימוש בקרינה .

מנהל פורום אורתופדיה